Service

Service en kwaliteit zijn de pijlers waar wij continu mee en aan werken.

  • Wij nemen de tijd voor u als klant omdat wij alleen op afspraak werken.
  • U kunt de auto bij ons bezichtigen, een proefrit maken en controleren.
  • Wij bieden de mogelijkheid tot een afleverbeurt a € 275.- waarbij het voertuig helemaal voor u wordt nagekeken en alle vloeistoffen worden bijgevuld en/of vervangen.
  • Wij bieden de mogelijkheid tot een aanvullende extra garantie periode van 6 of 12 maanden via Autotrust, mits het voertuig aan de voorwaarden voldoet.
    Zie ook onderstaand voor de mogelijkheden en nadere informatie.

Brochure Autotrust Standaard & Extra Garantie

Brochure Autotrust Standaard & Extra Garantie

De Standaard Garantie biedt dekking op de meest essentiële en kostbare delen van de auto zoals: de motor, de versnellingsbak en de aandrijving. De auto mag maximaal 12 jaar oud zijn en 200.000 km hebben gereden.
De Extra Garantie bestaat uit de Standaard Garantie met een ruime aanvulling van onderdelen. De auto mag maximaal 10 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

Download PDF

Brochure Autotrust Exclusief Garantie

Brochure Autotrust Exclusief Garantie

Een Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking die uw auto kan krijgen. Deze garantie beschermt u tegen de kosten voor reparatie en vervanging van nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto. De auto mag maximaal 8 jaar oud zijn en 150.000 km hebben gereden.

Download PDF

Brochure Autotrust Luxury & Performance Garantie

Brochure Autotrust Luxury & Performance Garantie

Deze garantie is speciaal ontwikkeld voor premium occasions in het hoogste segment. De garantie dekt de kosten van reparatie, arbeid en onderdelen aan alle gedekte onderdelen en bouwgroepen.

Download PDF