Financiering

Service en kwaliteit zijn de pijlers waar wij continu mee en aan werken.
Daarom bieden wij de mogelijkheid, voor particulieren en ondernemers, om uw nieuwe auto te financieren.


De autofinancier
Particulier / Zakelijk

ZakelijkLet op


Particulier / Zakelijk

De autofinancier

Wilt u een auto bij ons kopen maar heeft u niet voldoende spaargeld om de auto aan te schaffen? Of misschien heeft u voldoende spaargeld maar vindt u het prettiger om dit achter de hand te houden. Dat is begrijpelijk. Meer dan een derde van de Nederlanders heeft een financiering afgesloten om hun droomauto aan te kunnen schaffen.

Autohuis Helwig werkt samen met De Autofinancier, 20 jaar specialist in het particulier en zakelijk financieren van auto’s. Door de samenwerking met meerdere banken kunnen zij u het beste voorstel aanbieden.

Persoonlijke lening

Persoonlijke lening is een privé lening voor particulieren. Er wordt als eerst gekeken naar uw persoonlijke situatie, omdat een financiering altijd maatwerk is. Extra’s zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn niet inbegrepen. U wordt bij deze vorm van financieren direct eigenaar van de auto. De looptijd varieert van 12 tot 120 maanden. U weet bij deze vorm precies waar u aan toe bent, omdat u maandelijks een vast bedrag betaalt. In de meeste gevallen is het mogelijk om boetevrij af te lossen.

Financial Lease

Financial lease is een zakelijke vorm van financieren. Wanneer u officieel bent ingeschreven bij Kamer van Koophandel komt u in aanmerking voor Financial Lease.
Extra’s zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting zijn niet inbegrepen. U wordt bij deze vorm direct economisch eigenaar, maar de bank blijft juridisch eigenaar gedurende de leasetermijn. Zodra de laatste termijn is voldaan, is de auto direct eigendom van u. De looptijd varieert van 12 tot 72 maanden.

Voordelen Financial Lease:

  • U behoudt uw liquiditeit om te kunnen investeren.
  • U mag de totale rente van uw winst aftrekken waardoor u minder belasting betaalt.
  • In veel gevallen geen jaarcijfers nodig.
  • U kunt de btw terugvorderen over de aanschafprijs.
  • U bent direct economisch eigenaar.
  • Er is geen kilometerbeperking.
  • Inruil, aanbetaling en slottermijn is mogelijk.
  • Startende ondernemer? Geen probleem!
  • Alleen uw KVK-nummer en een kopie van uw rijbewijs en bankpas zijn nodig om een aanvraag in te kunnen dienen.

Wanneer u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met ons of direct via onderstaande button een berekening maken.ZakelijkWij helpen ondernemers de weg op.

Als zzp’er, zelfstandiger ondernemer of MKB-onderneming is Financial Lease zeer aantrekkelijk. Met deze lease-vorm wordt je hele auto gefinancierd, alleen de verzekering en het onderhoud hoef jij zelf te regelen. Bij Operational Lease gaat dit anders, dan huur je in feite zakelijk een auto. Financial Lease is te vergelijken met een hypotheek op je huis. In termijnen betaal jij je auto af, en ondertussen is deze jouw eigendom. Bestickeren van de auto is bij Financial Lease dan ook mogelijk.

Als ondernemer is een (bedrijfs)auto vaak nodig om jouw onderneming te drijven. Met Financial Lease hoef je niet vooraf een grote investering te doen, hierdoor kan je jouw geld gebruiken om te ondernemen. Daarnaast profiteer je van de fiscale voordelen die Financial Lease heeft. 123Lease helpt je snel op weg!

Geniet van jouw volgende auto, zonder zorgen!

4 uurBinnen 4 uur een voorstel

Op iedere aanvraag ontvang je binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel, doordat we samenwerken met grote banken hebben we een hoog acceptatiepercentage;

sleutelAuto wordt jouw eigendom

123Lease werkt uitsluitend op basis van financial lease, dit betekent dat aan het einde van je contract de auto jouw eigendom is;

contractAcceptatie zonder jaarcijfers

Bij 123Lease kan je ook akkoord krijgen op je aanvraag, zonder daar jaarcijfers voor te moeten presenteren, wel zo eenvoudig;

contactSnel en persoonlijk contact

Bij 123Lease ben je gegarandeerd van snel en persoonlijk contact, onze adviseurs zijn per telefoon en WhatsApp te bereiken.