Garantie

Service en kwaliteit zijn de pijlers waar wij continu mee en aan werken.

  • Wij nemen de tijd voor u als klant omdat wij alleen op afspraak werken.
  • U kunt de auto bij ons bezichtigen, een proefrit maken en controleren.
  • Wij bieden de mogelijkheid tot een afleverbeurt a € 275.- waarbij het voertuig helemaal voor u wordt nagekeken en alle vloeistoffen worden bijgevuld en/of vervangen.
  • Wij bieden de mogelijkheid tot een aanvullende extra garantie periode van 6 of 12 maanden via Autotrust, mits het voertuig aan de voorwaarden voldoet.
    Zie ook onderstaand voor de mogelijkheden en nadere informatie.


INSTAP GARANTIE

De Instap Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van uw auto. Indien een onderdeel van de aandrijving defect gaat, kunt u gewoon terugvallen op de zekerheid van de Instap Garantie. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen, diagnose- en arbeidskosten volgens de voorwaarden van de garantie vergoed.

Download PDF
UITGEBREIDE GARANTIE

De Uitgebreid Garantie is afsluitbaar tot 8 jaar en 150.000 kilometer. Deze garantie biedt de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen, diagnose- en arbeidskosten volgens de voorwaarden van de garantie vergoed.

Download PDF